28 Nisan 2024, Pazar

3 Hollandalı komando, otelin önünde silahla vuruldu

3 Hollandalı komando, otelin önünde silahla vuruldu

Eğitim için ABD'nin Indiana eyaletinde bulunan üç Hollandalı komando, kaldıkları otelinde önünde cumartesi günü erken saatlerde silahla vuruldu. İki askerin durumunun ağır olduğu açıklanırken, komandoların olaydan bir süre önce birkaç kişiyle tartıştığı ve saldırının bu yüzden gerçekleşmiş olabileceği ifade edildi.

 

Hollanda Savunma Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, askerlerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Indiana polisinin olayla ilgili soruşturma başlattığı duyuruldu. Indianapolis Metropolitan Polis Teşkilatı ise durumu ağır olan asker sayısının iki olduğunu açıkladı.

 

 

TARTIŞMA İDDİASI

FOX 59 kanalına konuşan bir polis, Hollandalı komandoların olaydan bir süre önce bir kişi veya kişilerle tartıştığını ve saldırının bu yüzden düzenlendiğini düşündüklerini söyledi. Saldırıların gerekçesiyle ilgili daha detaylı bir açıklama yapılmadı.

 

TUTUKLANAN KİMSE OLMADI

Askerlerin kimliği açıklanmazken, ailelerine bilgi verildiği duyuruldu. Pentagon, saldırıya herhangi bir ABD personelinin karışıp karışmadığıyla ilgili bilgi vermedi. Independent Türkçe'de yer alan habere göre olayla ilgili henüz kimse tutuklanmadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hollanda Komando Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.