28 Nisan 2024, Pazar

10 ölü, birden fazla kayıp var

10 ölü, birden fazla kayıp var

Nijerya'nın Zamfara eyaletinde seyir halindeki araçlara düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda çok sayıda kişi yaralanırken, saldırganlar araçlarda bulunan bazı kişileri kaçırdı.

Nijerya'nın Zamfara eyaletinde seyir halindeki araçlara düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda çok sayıda kişi yaralanırken, saldırganlar araçlarda bulunan bazı kişileri kaçırdı. Saldırı sonrası 3 araç da ateşe verildi.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇLARA SALDIRDILAR

Ulusal basındaki haberlere göre, kimliği henüz belirlenemeyen silahlı kişiler, Zamfara eyaletindeki Magami-Gusau kara yolunda seyir halindeki çok sayıda araca saldırı düzenledi.

10 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP ARAÇLARI ATEŞE VERDİLER

Saldırıda, 10 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Saldırganlar, araçlarda bulunan bazı kişileri kaçırırken 3 araba ateşe verildi.

FİDYE İÇİN İNSAN KAÇIRIYORLAR

Zamfara eyaleti 5 yıldır silahlı çetelerin saldırılarıyla karşı karşıya kalıyor. Ülkede, insan kaçırma suçunun cezası idam olmasına rağmen fidye için kaçırma olaylarına sıkça rastlanıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Nijerya Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.