20 Nisan 2024, Cumartesi

Savaşın seyrini değiştirecek gelişme!

Savaşın seyrini değiştirecek gelişme!

Savaşın seyrini değiştirecek gelişme! Rusya, Donetsk'e ilerleyen 250 Ukrayna askerini öldürdü

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun cephenin en savunmasız bölgesi olarak gördüğü Donetsk'in güney yönündeki cepheyi ele geçirmek için gerçekleştirdiği geniş çaplı saldırının püskürtüldüğünü duyurdu. Açıklamada, "Düşman başarısız oldu. Ukrayna ordusu 250'den fazla asker, 16 tank, 3 piyade savaş aracı, 21 zırhlı muharebe aracını kaybetti" ifadeleri yer aldı.

 

Rusya- Ukrayna savaşı sürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov yaptığı açıklamada, Ukrayna ordusunun dün sabah Donetsk'in güney yönündeki cephe hattında 6 mekanize ve 2 tank taburuyla büyük çaplı saldırı başlattığını duyurdu.

 

CEPHENİN EN SAVUNMASIZ BÖLGESİ

Ukrayna ordusunun cephenin en savunmasız bölgesi olarak gördüğü noktayı ele geçirerek ilerlemeyi hedeflediğini aktaran Konaşenkov, saldırının püskürtüldüğünü belirtti.

 

AÇIK ALANDAKİ ASKERİ ARAÇLAR ATEŞ ALTINDA KALDI

Konaşenkov, "Düşman başarısız oldu. Ukrayna ordusu 250'den fazla asker, 16 tank, 3 piyade savaş aracı, 21 zırhlı muharebe aracını kaybetti" ifadelerini kullandı. Bakanlıktan paylaşılan videoda ise açık alandaki askeri araçların ateş altında kaldığı görüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ukrayna Rusya Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.