29 Nisan 2024, Pazartesi

Bulgar kahin Baba Vanga ona el vermişti; tesadüf mü gerçek mi?

Bulgar kahin Baba Vanga ona el vermişti; tesadüf mü gerçek mi?

Baba Vanga'nın tüyler ürperten kehanetlerini duyunca çok şaşıracaksınız! Bulgar kahinin Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump hakkındaki kehanetlerinin ardından büyük deprem kehaneti de ortaya çıktı. Bilindiği gibi Baba Vanga, 1996 yılında yaşamını yitirmişti; ölmeden önce küçük Kaede'ye el vermişti o küçük kız için herkes öldü demişti fakat gerçek ortaya çıktı!

Sovyetler'in Prag'ı işgalini, 2. Dünya Savaşı'nın sonucu, 2001 yılındaki İkiz Kuleler saldırısı, Barack Obama'nın ABD Başkanı olması gibi kehanetleri gerçek çıkan Baba Vanga'nın ölmeden önce söyledikleri ışığında herkes küçük Kaede'nin hayatını ve kehanetlerini merak ediyor. Kaede'nin annesi kızının 5 yaşında kehanetlere başladığını ifade ediyor. Kardeşinin bacağını burkacağını bildi, futbol maçının sonuçlarını bildi, büyük annesinin hastalığını bile bildi!

ÖLDÜ SANDILAR AMA...

Doğuştan rahatsızlığı olan Fransız Micuta Kaede, tarihler 2011 yılını gösterdiğinde "Hasta. Tedavisi Rusya'da sürecek" denilip Rusya'ya götürüldü. Ardından öldüğü açıklandı. Ancak küçük kız ölmedi. Bu açıklamanın nedeni küçük kızın ve ailesinin yoğun ilgiden bunalmasıydı.

ETRAFINDA OLANI BİTENİ ÖNCEDEN BİLDİ!

Bir takım psişik güçleri olan Kaede için her şey küçük yaşlarda başladı. Günlük hayata dair kehanetlerde bulunuyordu. Kaede'nin annesi kızının 5 yaşında kehanetlerine başladığını söylüyor. Bunlardan ilki kardeşinin bacağını burkacağını söylemesi.

Kaede'nin diğer kehanetleri ise futbol maçlarının sonuçları, eve gelecek misafirler, bardakların düşüp kırılması, büyükannesinin hastalığı...

HER GECE BABA VANGA'YI RÜYASINDA GÖRÜYOR

Her gece rüyasında Baba Vanga'yı gördüğünü iddia eden Kaede, küçük yaşlardan beri rüyalarına ölülerin de girdiğini söylüyor. Ayrıca Kaede, uzun adamın gölgesi onu çok korkutuyor ve ona onun arkadaşı olmadığını söylüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bulgar kahin Baba Vanga ona el vermişti; tesadüf mü gerçek mi? ABD Bulgar kahinin Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.