19 Mart 2024, Salı

400 Dönümlük Millet Bahçesi Bölgeye Hitap Edecek

400 Dönümlük Millet Bahçesi Bölgeye Hitap Edecek

Okumuş, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Şekeroba Mahallesine 400 dönümlük Millet Bahçesi çalışmalarına başladı.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un daha önce spor kompleksi kazandırdığı bölgeye, yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, bay ve bayanlara hizmet edecek taziye evi, oyun grupları ve fitness aletleri, beş metre genişliğinde yürüyüş ve bisiklet yollarının olduğu ve binlerce ağaçların bulunacağı 400 dönümlük Millet bahçesi çalışmaları başladı.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Bölgenin en büyük parklarından birine başladığını Şekeroba mahallesindeki Türkoğlu Millet Bahçesi, hem Şekeroba mahallesine hem de bölgeye hitap edecek harika bir proje olacaktır.

 

Millet Bahçesini bir yıl içerisinde bitireceğini belirten Okumuş; daha önce büyük bir kompleks yaparak vatandaşlarımıza hizmete açtığımız Spor kompleksinin hemen yanına yapacağımız yarı olimpik yüzme havuzu, düğün salonu, bay ve bayanlarımıza hizmet edecek taziye evi, oyun grupları ve fitness aletleri, beş metre genişliğinde yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra binlerce ağaçların olduğu ormanlık bir alan oluşturarak iyi bir yaşam alanı yapacağız.

Şekerobalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Teknik ekibime teşekkür ediyorum, diyerek konuştu.

FATİH ALPER GÜLTEPE / EDİTOR

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

400 Dönümlük Millet Bahçesi Bölgeye Hitap Edecek

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.