20 Nisan 2024, Cumartesi

Galatasaray, Marcao'nun yerini Malang Saar ile doldurmak için düğmeye bastı

Galatasaray, Marcao'nun yerini Malang Saar ile doldurmak için düğmeye bastı

Galatasaray, Sevilla'ya transfer olan Marcao'nun yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Chelsea'de top koşturan Malang Saar için nabız yokladı.


Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, savunma hattına kaliteli bir ismi katmak istiyor. Marcao ayarında bir savunmacı arayan sarı-kırmızılıların listesine Malang Saar'ı aldığı ifade edildi.

 

GALATASARAY GÜÇLÜ BİR SAVUNMA TANDEMİ OLUŞTURMAK İSTİYOR

Sporx'in haberine göre, mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Galatasaray, güçlü bir savunma tandemi oluşturmak istiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un Malang Saar'ı kadrosunda görmek istediği belirtildi.

 

 

KİRALAMA FORMÜLÜYLE GİDİLDİ

Galatasaray, Chelsea yönetiminin kapısını kiralama formülü ile çaldığı aktarıldı. Kulübü ile mevcut sözleşmesi 3 sezon daha devam edecek olan Malang Saar için temaslar sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray Marcao spor haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.