26 Nisan 2024, Cuma

Seçimlerin kaderini belirleyecek kampanya!

Seçimlerin kaderini belirleyecek kampanya!

AK Parti'den seçimlerin kaderini belirleyecek kampanya çalışması! Son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek

AK Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını oluşturacak çalışmalarına başladı. Bu kapsamda 2023 seçimlerinin kampanyasının emanet edileceği ajansı belirlemek adına yönelik de çalışmalar hız kazandı. Seçim kaderini belirleyecek olan kampanyanın teslim edileceği ajansla ilgili son kararı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

 

Ak Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını oluşturacak çalışmalarına hız kazandırdı. Bu çerçevede Tanıtım ve Medya Başkanlığı ajanslarla görüşüyor, detaylı raporlar hazırlanıyor. AK Parti'nin seçim kampanyasını emanet edeceği ajansı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belirleyecek.

 

 

ANKETLER VE MİTİNGLER BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

AK Parti Teşkilatı, 2023 seçimleri için sahaya indi. Anketler ve mitinglere katılım oranları çalışmaların en önemli kriterleri olarak belirlendi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A RAPOR SUNULACAK

Bu çerçevede 5-6 ajansla görüşmeler sürdürülüyor, detaylı bir rapor hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak raporlar seçim kampanyası için belirleyici olacak. 2023 seçimlerinde nasıl bir kampanya yürütüleceği, hangi ajanslarla çalışılacağına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık bir buçuk aylık süreç sonrasında karar verecek.

 

5-6 AJANSLA GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

AK Parti kaynakları şu anda 5- 6 ajansla görüşüldüğünü ifade ederken, seçim kampanyasında slogan, seçim müzikleri, kısa filmler, tanıtım filmleri ve billboardlardaki çalışmaların yer alacağı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.