28 Mart 2024, Perşembe

İlyas Salman'dan herkesten farklı İmamoğlu yorumu:

İlyas Salman'dan herkesten farklı İmamoğlu yorumu:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisiyle ilgili tartışmalara ünlü sanatçı İlyas Salman da katıldı. Nagehan Alçı'yı fotoğrafta görmenin kendisini de üzdüğünü belirten Salman, İmamoğlu destekçilerine hitaben, "İmamoğlu benim için bitmiştir.' demeye çok hızlı savrulmadık mı? Hiç hata yapma kredisi tanımadığımız birini gerçekten desteklemiş sayılır mıyız?" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sırasında gazeteci Nagehan Alçı ile poz vermesi, tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle İmamoğlu'nu destekleyen binlerce vatandaş, Alçı'yı fotoğrafta görmekten rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

 

BİR YORUM DA İLYAS SALMAN'DAN

Konuyla ilgili bir yorum da ünlü sanatçı İlyas Salman'dan geldi. Nagehan Alçı'yı fotoğrafta görmenin kendisini de üzdüğünü belirten Salman, "Evet, o karede Nagehan'ı görmek beni de üzdü ama "Erdoğan'a karşı necefli maşrapaya bile oy veririm." demekten "İmamoğlu benim için bitmiştir." demeye çok hızlı savrulmadık mı?" dedi.

 

"HİÇ HATA YAPMA KREDİSİ TANIMADIK"

Salman, sözlerine şöyle devam etti: "Hiç hata yapma kredisi tanımadığımız birini gerçekten desteklemiş sayılır mıyız?"

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İlyas Salman Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.