27 Nisan 2024, Cumartesi

Herkes Saadet Partisi veya DEVA Partisi'nden bekliyordu, üçüncü ittifakı Adalet Partisi kuruyor

Herkes Saadet Partisi veya DEVA Partisi'nden bekliyordu, üçüncü ittifakı Adalet Partisi kuruyor

Cumhur ve Millet İttifaklarına alternatif olarak ittifak kurulup kurulmayacağı merak ediliyordu. Herkes böyle bir adımı Saadet Partisi veya DEVA Partisi'nden beklerken Adalet Partisi'nden sürpriz bir hamle geldi. Genel Başkan Vecdet Öz, "3. ittifakla ilgili çalışmalar başladı, önümüzdeki günlerde bu sürpriz ortaya çıkacak. Sıkı dursunlar" dedi.

Türk siyasetinde 3. ittifak dedikodularının ortaya çıkmasının ardından kulisler de yeniden hareketlendi. Son dönemde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi ile Vecdet Öz'ün Adalet Partisi'nin 3. ittifak içine gireceği iddia edildi. Öz'den konuya ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi.

 

 

"MERKEZ SAĞDA İTTİFAK ARAYIŞINDAYIZ"

Cumhuriyet TV'ye konuşan Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, merkez sağda bir ittifakın içine girdiklerini belirtti. "3. ittifak kurulacak. Sıkı dursunlar" diye konuşan Adalet Partisi lideri Öz, önümüzdeki günlerde bir sürprizin de olacağını açıkladı.

 

"SIKI DURSUNLAR"

Öz, yaptığı açıklamada "3. ittifak kurulacak. Çalınan iktidarımızı geri almaya geliyoruz. Söke söke alacağız. 3. ittifakla ilgili çalışmalar başladı, önümüzdeki günlerde bu sürpriz ortaya çıkacak. Sıkı dursunlar" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhur İttifakı Millet İttifakı Adalet Partisi Zafer Partisi Ümit Özdağ Vecdi Öz Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.