29 Mart 2024, Cuma

Seni daha çok titreteceğim

Seni daha çok titreteceğim

Hande Sarıoğlu'ndan külotlu çorabını hediye ettiği hayranına şaşkına çeviren sözler: Seni daha çok titreteceğim

YouTube'da yaptığı programla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu, takipçilerine giydiği külotlu çorapları hediye etmeye başladı. Son programında külotlu çorap verdiği hayranını yayına davet eden Sarıoğlu, "Heyecandan titriyorum" diyen adama "Seni daha çok titreteceğim" karşılığını vererek herkesi şaşkına çevirdi.

Oryantal dansı nedeniyle Habertürk'teki işinden istifa eden Hande Sarıoğlu, YouTube'da yayınlanan programıyla gündemden düşmüyor. Maç yorumlarının yanı sıra takipçilerine külotlu çoraplarını hediye etmesiyle konuşulan Sarıoğlu, yine adından söz ettirdi.

 

 

"SENİ DAHA ÇOK TİTRETECEĞİM"

Çoraplarına yapılan yorumların ardından harekete geçen Hande Sarıoğlu, takipçilerine külotlu çorap hediye etmeye başladı. Son programında file çorap giyen Hande Sarıoğlu file çorabıyla ilgili gelen en ilginç yorumun sahibine çorabını hediye edeceğini söyledi. Hande Sarıoğlu bir önceki yayında ince çorabı kazanan kişiyi de yayına davet etti. Konuğun "Çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor" sözü üzerine elindeki çorabı genç adamın eline değdiren Sarıoğlu, "Ayağının titrediğini hissedebiliyorum. Şimdi seni daha çok titreteceğim" ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hande Sarıoğlu Youtube Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.