26 Nisan 2024, Cuma

Ve bomba patladı!

Ve bomba patladı!

Ve bomba patladı! Cristiano Ronaldo dev takımın tesisinde antrenmanlara başladı

 

Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid'in tesisinde antrenmana çıktı. Ronaldo'nun geri dönmesini isteyen Madrid taraftarları bu haberle bayram etti.

 

Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid'e çok yakın. Manchester United'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Portekizli yıldız, Dünya Kupası'nda çeyrek finalde havlu attı. Portekiz'de de yedek kalan Ronaldo, kariyerinin son döneminde tekrar eski günlerini hatırlatmak istiyor.

 

REAL MADRİD'LE FLÖRT

Ailesiyle birlikte İspanya'ya giden 37 yaşındaki futbolcu, Real Madrid'in tesislerinde antrenmana çıktı. İspanyol ve İtalyan basınında bu haber geniş yer edindi.

 

ARALARI İYİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Cristiano Ronaldo'nun arkadaşlık bağları kuvvetli. Ronaldo'ya antrenman yapması için özel izin verildiği belirtiliyor. Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Ronaldo'nun Real Madrid tesislerinde çalıştığını açıkladı. Romano, Portekizli yıldızın Juventus'a transferini ve Manchester United'a gidişini ilk duyuran isim olmuştu.

 

TARAFTAR ÇOK İSTİYOR

Real Madridli taraftarlar Ronaldo'nun dönmesini çok istiyor. Takımın golcüsü Karim Benzema sakatlık geçirdi. Dönüş tarihi mart ayını bulacak. Ronaldo ile kısa süreli bir mukavele imzalanma ihtimali hayli yüksek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cristiano Ronaldo Real Madrid Portekiz Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.