27 Nisan 2024, Cumartesi

Uğur Dündar'ın kürsüden yaptığı göndermeyle salon buz kesti: Soyadınız gibisiniz

Uğur Dündar'ın kürsüden yaptığı göndermeyle salon buz kesti: Soyadınız gibisiniz

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, bugün başkan seçimi için sandık başına gitti. Adaylardan Uğur Dündar, mevcut Başkan Vefa Küçük'e yaptığı göndermeyle salonu salladı. Dündar, "Adaylığımdan küçük bir grup memnun olmadı. Hatta tek kişilik bir ordu diyebiliriz. Baş harfi Vefa Küçük. Kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, tıpkı soyadı gibi küçüldüğünün farkında değil" dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde üyeler Yüksek Divan Kurulu'nun yeni başkanını seçmek için bir araya geldi. Adayların birbirine yaptığı göndermeler dikkat çekti. Uğur Dündar'ın kürsüden Vefa Küçük'e göndermesi ise deprem etkisi yaptı.

İşte Uğur Dündar'ın açıklamaları:

"BİR ÜYEYE BİLE YAKIŞMIYOR"

"Vefa Bey, bırakın divan kurulu üyesini, Fenerbahçe kongre kartını cebine koymuş bir üyeye bile yakışmayan çirkinlikteki ifadeleriyle bana zerre kadar zarar veremez. Fakat sizlere saygısızlıkta bulundu. Kendisini önce Allah'a, sonra da sizlere havale ediyorum.

 

"KÜÇÜK BİR GRUP OLDU"

"Adaylığımdan memnun olmayan küçük bir grup da oldu. Hatta tek kişili bir ordu da diyebiliriz. Baş harfi Vefa Küçük... Süreç boyunca kullandığı kelimelerle bu büyük makamı kirletiyor, küçültüyor. Ne yazık ki, soyadı gibi küçüldüğünün de farkında değil.

 

"ATATÜRK'ÜN ADAYIYIM"

Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün adayıyım. Ben tüm Fenerbahçelilerin adayıyım. Ben; kişilerin, kurumların, para babalarının, lüks otel odalarında aday belirleyenlerin değil, Başkan Ali Koç'un başlattığı Fener Ol kampanyasına destek olmak için futbol topunu satıp parasını Fenerbahçe'ye bağışlayan 9 yaşındaki Berkalp Tuna'nın adayıyım."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Uğur Dündar'ın kürsüden yaptığı göndermeyle salon buz kesti: Soyadınız gibisiniz

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.