27 Nisan 2024, Cumartesi

Sipariş götüren kurye, apartmandan çıkarken merdiven boşluğuna idrarını yaptı

Sipariş götüren kurye, apartmandan çıkarken merdiven boşluğuna idrarını yaptı

Zeytinburnu'nda yaşanan olay sonrası, apartman sakinleri adeta büyük bir şok yaşadı. Bir eve sipariş getiren kurye, apartmandan ayrılırken merdiven boşluğuna idrarını yaptı. Gelen pis koku üzerine güvenlik kameralarını izleyen apartman sakini, gördükleri karşısında şaşkına döndü.

İstanbul Zeytinburnu'nda Gökalp Mahallesinde bulunan bir apartmanda, pazar günü akşam saatlerinde akılalmaz bir olay meydana geldi.

 

APARTMANDAN KÖTÜ KOKULAR GELMEYE BAŞLADI

Yaşanan olayda, apartman sakinlerinden biri eve yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kurye, yemeği teslim ettikten sonra apartmandan ayrıldı. Kuryenin ayrılmasından sonra apartman boşluğundan kötü kokuların gelmesi üzerine kokunun geldiği yeri doğru giden apartman sakini, merdiven boşluğunda idrar olduğunu gördü.

GÜVENLİK KAMERASINI İZLEYEN APARTMAN SAKİNİ ŞOKE OLDU

İdrarı gördükten sonra büyük şok yaşayan apartman sakini hemen güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Güvenlik kamera görüntülerinde kuryenin siparişi teslim ettikten sonra apartman kapısını kapatarak merdiven boşluğuna idrarını yaptığı görüldü.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ APARTMANDAN AYRILDI

Güvenlik kameralarında kuryenin daha sonra hiçbir şey olmamış gibi, rahat tavırlarla apartmandan ayrıldığı görülüyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sipariş götüren kurye apartmandan çıkarken merdiven boşluğuna idrarını yaptı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.