26 Nisan 2024, Cuma

Saraçhane'deki mitingine kaç kişi katıldı?

Saraçhane'deki mitingine kaç kişi katıldı?

YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı çağrıyla İstanbulluları Saraçhane'ye davet etmişti. 6'lı masa liderlerinin de katıldığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine yoğun bir katılım sağlandı. Emniyet kaynakları, alanda 25 bin kişinin bulunduğu bilgisini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki altılı masanın liderleri, Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararının ardından Saraçhane Meydanı'nda bir araya geldi.

 

İMAMOĞLU'NUN KONUŞMASIYLA BAŞLADI

İmamoğlu'nun konuşmasıyla başlayan program, 6'lı masanın konuşmalarıyla devam etti. Mahkemenin İmamoğlu için verdiği hapis cezasına tepki gösteren muhalefet liderleri, hem İBB Başkanı'na destek verdi hem de hükümete sert sözlerle yüklendi.

 

EMNİYET: 25 BİN CİVARINDA KATILIM OLDU

İmamoğlu dün yaptığı çağrıyla İstanbulluları alana davet etmişti. Saraçhane'de yoğun bir kalabalık oluşurken, il emniyet kaynakları, İBB Başkanı İmamoğlu ile parti liderlerinin konuşma yaptığı mitinge, 25 bin civarında katılım olduğunu bildirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul Fatih Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.