26 Nisan 2024, Cuma

Öğrenci, ders anlatan öğretmene saygısızca davranmıştı! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Öğrenci, ders anlatan öğretmene saygısızca davranmıştı! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Ankara'da bir lisede, öğrenci ders anlatan öğretmenin yanına giderek önce dans etmeye çalıştı daha sonra ise öğretmenin yüzünü okşadı. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra büyük infial yarattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.

Ankara'da bir lisede yaşanan olay tüm Türkiye'nin tepkisini çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir öğrencinin, ders anlattığı sırada öğretmeninin yanına gittiği görülüyor. Daha sonra öğretmenin önünde dans eden öğrenci, öğretmenin yüzünü de okşadı. Bu görüntülerin tepki çekmesinden sonra Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü hemen harekete geçti.

 

 

"KABUL EDİLEMEZ DAVRANIŞLAR"

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir özel okulda öğrencinin öğretmenine yönelik davranışlarının yer aldığı görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından olaya ilişkin inceleme başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimizdeki bir özel okulda, bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/soruşturma başlatılmıştır." bilgisi paylaşıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Öğrenci ders anlatan öğretmene saygısızca davranmıştı! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.