26 Nisan 2024, Cuma

Minibüs şoförü neye uğradığını şaşırdı! Kadın yolcudan Will Smith tokadı

Minibüs şoförü neye uğradığını şaşırdı! Kadın yolcudan Will Smith tokadı

Pendik'te minibüs şoförü ve bir kadın yolcu arasında yaşanan 'Yanlış yola girdin' tartışması, kavgaya dönüştü. Seyir halindeyken kadın yolcu tarafından darbedilen şoför, adeta neye uğradığını şaşırdı. Kadın yolcunun attığı tokat sonrası, akıllara Will Smith'in Oscar'da attığı tokat geldi.

Pendik'te minibüs şoförü ve bir kadın yolcu arasında "Yanlış yola girdin" nedeniyle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle kadın yolcu araya girmek isteyen diğer bir yolcuya çanta ile saldırırken minibüs şoförüne ise direksiyon başındayken adeta Will Smith tokadı attı. O anlar kameraya yansıdı.

 

 

"BAŞLADI KIYAMETİ KOPARMAYA"

Minibüs şoförü Mustafa Tekin o anları şöyle anlattı;

 

"Yolcu Kaynarca üst geçitten bindi. ' Pendik merkeze gidiyor mu' dedi. Bende 'gidiyor' dedim. O arada bir erkek daha bindi, ' Pendik'e gidiyor, bende oraya gidiyorum' dedi. Kaynarca'da Pendik'e doğru gelirken başladı konuşmaya 'Diğer minibüsçüler beni yanlış yerde indiriyorlar, bunlar nasıl bir şoför' dedi. Ben de, 'Herkesi bir katmayın hanımefendi, ben onlardan değilim' dedim. Başladı kıyameti koparmaya 'sen de beni yanlış yere götürüyorsun' dedi.

"AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETMEYE BAŞLADI"

Ben de, 'Hanımefendi Pendik'e gidiyoruz, yanlış yere gitmiyoruz' dedim. Ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Pendik girişinde 'arabadan aşağıya iner misiniz, ben sizi Pendik'e götürmüyorum' dedim. Yine küfürler etmeye başladı. Arkadan bir yolcu geldi. 'Şoförün başını ağrıttın yeter, adam yalan konuşmuyor, zaten geldik' dedi.

 

 

BAŞKA BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ TIRNAKLADI

Döndü buradan fırlayarak çocuğun yüzünü tırnakladı. O arada bir de çantayla vurdu. Kavga etmeyin dedim. Arkadan bir ses duydum. Kafamı bir çevirdim bu sefer burada bana vurmaya kalktı. Ben kafamı çevirmesem gözüme vuruyordu. Yolda gelirken seyir halindeydik. Ben de sesim yükseltince bana yumruk atmaya kalktı.

 

 

MİKE TYSON YUMRUĞU ATTI

Ondan sonra da gitti arkadaki yolcularla kavga etmeye başladı. Her şey kamerada da belli zaten. Sonra durağa geldim Yumruğu nasıl tarif edeyim, Mike Tyson yumruğu attı. Ben de şu an bir şey yok ama başım ağrıyor. Darp raporu aldım. " dedi.

 

"ŞOFÖRLERE YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR"

Pendik Minibüscüler Dernek Başkanı Erkan Dakoğlu, "Görüntüleri izledikten sonra bu görüntünün ne bir kadına, ne de bir erkeğe yakışmadığını gördük. Şükürler olsun ki hiçbir yolcunun burnu kanamadı. Ama hiç kimseye yakışmayacak görüntüler. Sonuçta şoförler de sabah evine ekmek götürmek için yola çıkıyor. Bu hanımefendiyi kınıyoruz. Minibüs camiasına, şoförlere yapılmış bir hakarettir." ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Minibüs şoförü neye uğradığını şaşırdı! Kadın yolcudan Will Smith tokadı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.