26 Nisan 2024, Cuma

Kozmetik market zincirinin hazırladığı Arapça katalog sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kozmetik market zincirinin hazırladığı Arapça katalog sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Türkiye'de de hizmet veren bir kozmetik market zincirinin yayınladığı katalog sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Nisan ayı kataloğunun 44. ve 45. sayfalarını Arapça olarak hazırlayan şirketin bu hamlesi binlerce kullanıcının tepkisini çekerken, yapılan paylaşımlar sonrası boykot çağrılarının Twitter'da TT olması üzerine firma ilgili sayfaları web sitesinden apar topar kaldırdı.


Sosyal medya bir kozmetik market zincirinin yayınladığı Arapça kataloğu konuşuyor. Asya ve Avrupa'da 16 binden fazla mağazası bulunan ve Türkiye'de de hizmet veren şirketin hazırladığı Nisan ayı kataloğunun 44. ve 45. sayfalarının Arapça olarak basılması özellikle Twitter'da büyük bir tartışmaya neden oldu.

 

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ GÖRÜNTÜ TARTIŞMALARI ALEVLENDİRDİ

Son dönemde özellikle sosyal medyada gündem olan yabancı uyruklu bazı vatandaşların tepki çeken hareketleri ve son olarak İstanbul'da bir nüfus müdürlüğündeki sıra ekranındaki isimlerin neredeyse hepsinin yabancı uyruklu olduğunun görülmesiyle yükselen tansiyon, kozmetik market zincirinin hazırladığı katalogla zirveye tırmandı.

 

BOYKOT ÇAĞRISI TT OLUNCA SAYFALAR KALDIRILDI

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi dilinin Türkçe olduğunu vurgulayan binlerce kullanıcının markaya yönelik tepkileri sonrası boykot çağrıları Twitter'da TT olurken, son bulmayan tartışmaların ardından geri adım atan zincir market, katalogdaki Arapça kısımları kaldırdı.

 

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları;

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kozmetik market zincirinin hazırladığı Arapça katalog sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.