26 Nisan 2024, Cuma

Kahramanmaraş Çağyalancerit’te 7. Kiraz Şenliği yapıldı.

Kahramanmaraş Çağyalancerit’te 7. Kiraz Şenliği yapıldı.

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde 7. düzenlenen Kiraz şenliği yapıldı.

 


Bayramın 3. Günü Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesi Helete Mahallesinde yapılan ve 7. Si düzenlenen kiraz yaylası şenliğine katılım büyük oldu.

 

 

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Helete Mahallesi sakinleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kiraz Yaylası’na akın ederek, Avrupa ve Türkiye’nin birçok yerinde bulunan Heletelilerle şenlikte buluştu. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen şenlikte yöresel oyunlar ve halaylar çekilirken Helete halkı 7’den 70’e güneşin son ışığına kadar doyasıya eğlendi.

 

 

Çevre illerden şenliğe katılan vatandaşlar hem piknik yaptı hem de doğanın tadını çıkardı.

 

Gerçekleştirilen şenlik hakkında bilgiler veren Çağlacancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Helete halkının kendine yakışanı yaptığını belirterek, “7. Sini düzenlediğimiz kiraz şenliğimize, bayramın 3. cü günü olması münasebetiyle halkımız, hem bayramlaştı hem de piknik yapma imkanı buldu. Doğanın tadını çıkaran, memleket özlemi çeken birçok gurbetçimiz memleketine dönme keyfi ile şenliğimizde bir araya geldi. Bundan sonraki süre içinde her yıl kiraz şenliğinin devamını getirmeyi düşünüyoruz. Amacımız, halkımıza iyi bir hizmet vermenin yanı sıra, bir araya getirmektir,” dedi.

7. Sini düzenlediğimiz kiraz şenliğine Millet Vekili, içişleri komisyon başkanı Celalettin Güvenç katıldı.

 

 

 

 

Anamur Belediye Başkanı'ndan Kırmızıgül'ün filmine veto Anamur Belediye Başkanı'ndan Kırmızıgül'ün filmine veto

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.