26 Nisan 2024, Cuma

İki kahraman bir an bile düşünmedi!

İki kahraman bir an bile düşünmedi!

Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sağanak sebebiyle sel meydana geldi, 10 vatandaşımız hayatını kaybetti. Şanlıurfa'dan gelen görüntülerde akıntıya kapılan 2 çocuk çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa, sel felaketiyle mücadele ediyor. Yıllık yağış ortalaması 450 kilogram olan kente sadece iki günde yaklaşık 150 kilogram yağış düştü. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

 

10 VATANDAŞIMIZ CAN VERDİ

Şanlıurfa'da 9 kişi, yine selin vurduğu Adıyaman'da ise 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. Selin vurduğu noktalarda arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

 

İNANILMAZ KURTULUŞ

Öte yandan Şanlıurfa'da akıntıya kapılan iki çocuk, çevredekilerin dikkati ve çabası sayesinde kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şanlıurfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.