26 Nisan 2024, Cuma

Görüntülere tepki yağmıştı!

Görüntülere tepki yağmıştı!

Görüntülere tepki yağmıştı! Fırsatçıların Çamlıca Camii otoparkına stokladığı araçlar kaldırıldı

 

Çamlıca Camii otoparkında stoklanmış onlarca aracın çekildiği görüntüler sosyal medyada tepki toplamıştı. Olayın haber yapılmasının ardından araçların kaldırılarak otoparkın boşaltıldığı görüldü.

 

Son yıllarda vatandaşlar sıfır araç bulmakta zorluk yaşarken Çamlıca Camii otoparkında bir filo şirketine ait olduğu iddia edilen onlarca aracın stoklandığı görüldü. Bir vatandaşın çektiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Stoklandığı iddia edilen araçların haber yapılmasının ardından otomobillerin kaldırıldığı ve otoparkın tamamen boşaltıldığı görüldü.

"BUNLAR DA FIRSATÇILAR"

Cami otoparkında bulunan araçları bir vatandaş cep telefonu ile kayda alarak duruma tepki göstermişti. Kaydı alan şahıs, "Bu otopark, camiye gelen vatandaşların araçlarını ücretsiz olarak park edebilmesi için tahsis edildi. Filo araçlarının hepsi burada. Araçlarını değerlendiriyorlar. Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir. Bunlar da fırsatçılar" demişti.

 

TEPKİ ÇEKTİ

Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturmuştu. Twitter'da birçok kullanıcı bu araçların cami otoparkında neden bulunduğunu sorgulayıp duruma tepki göstermişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çamlıca Tragger Yerel Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.