26 Nisan 2024, Cuma

Genç anne enkazdan bebeğini kaybetti

Genç anne enkazdan bebeğini kaybetti

Hatay'ın Antakya ilçesinde 29 yaşındaki genç anne enkazdan 111 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Depremde 7 aylık bebeğini kaybeden kadın, geride unutamayacağı bir acı bıraktı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da ekipler aralıksız çalışarak hayat kurtarmaya çalışıyor.

 

111 SAAT SONRA CANLI KURTARILDI

Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmen Başı Caddesi'nde yoğunlaşan ekipler, 7 katlı aparmanın enkazından yoğun çalışmalar sonucunda 29 yaşındaki Suriye uyruklu Fatma'yı 111 saat sonra canlı olarak kurtardı.

 

7 AYLIK BEBEĞİ HAYATINI KAYBETTİ

Depremin 5. gününde kurtarılan kadının 7 aylık çocuğu ise hayatını kaybetti. Genç anne geride unutamayacağı bir acı bıraktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Antakya Hatay Yerel Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.