26 Nisan 2024, Cuma

Gelen mucize!

Gelen mucize!

156. saatte gelen mucize! 9 yaşındaki Semih'in, "Ne istiyorsun?" sorusuna yanıtı gülümsetti: Markete gitmek istiyorum

Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Gaziantep'te kurtarma çalışmalarının 156. saatinde 9 yaşındaki Semih, enkazdan sağ olarak çıkartıldı. Sevinç çığlıkları arasında çıkartılan Semih, ekiplerin "Ne istiyorsun" sorusu üzerine, "Markete gitmek istiyorum, telefon almak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin büyük yıkım yaşattığı Gaziantep'ten art arda mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Gaziantep'in Nurdağı İlçesi, Başpınar Mahallesi Dede Korkut Caddesi Gündüz Kaya Apartmanı enkazından ses geldiğini tespit eden ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

9 YAŞINDAKİ SEMİH KURTARILDI

Adeta iğne ile kuyu kazan Zeytinburnu Belediyesi ZAK Arama Kurtarma Ekipleri, 9 yaşındaki Semih Ege'ye ulaştı. Bu dakikadan sonra Semih'in kurtarılması için adeta zamanla yarışıldı. Enkaz alanına gelen sağlık ekipler Semih Ege'ye damar yolu açarak serum bağladı. Semih Ege, ekiplerin başarılı çalışmasıyla depremin 156. baatinde enkazdan sağ olarak çıkartıldı.

 

"MARKETE GİTMEK, TELEFON ALMAK İSTİYORUM"

Arama kurtarma ekiplerinin sevinç çığlıkları arasında çıkartılan Semih Ege ekiplerin "Ne istiyorsun" sorusu üzerinde "Markete gitmek istiyorum, telefon almak istiyorum" şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Semih Ege ambülansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gaziantep Başpınar Korkut Ege 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.