26 Nisan 2024, Cuma

Fenerbahçe taraftarına müjdeyi İspanyol medyası verdi: Malsa transferi bitti

Fenerbahçe taraftarına müjdeyi İspanyol medyası verdi: Malsa transferi bitti

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Real Valladolid'den Malsa'yı kiralık olarak renklerine kattığı öne sürüldü. İspanyol ekibinde sportif direktör Fran Sanchez'in yaptığı, "Bir aksilik çıkmazsa, Malsa önümüzdeki birkaç gün içinde yabancı bir kulübe kiralanacak." açıklaması ise iddiaları güçlendirdi. İspanyol medyasında, söz konusu yabancı kulübün Fenerbahçe olduğu belirtildi.


 

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe'nin sürpriz bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin, İspanyol ekibi Real Valladolid forması giyen orta saha Malsa'yı kiralık olarak renklerine bağladığı iddia edildi.

 

"YABANCI BİR KULÜBE KİRALANACAK"

Real Valladolid Sportif Direktörü Fran Sanchez'in yaptığı, "Bir aksilik çıkmazsa, Malsa önümüzdeki birkaç gün içinde yabancı bir kulübe kiralanacak." açıklama ise futbolcunun, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarını güçlendirdi.

 

1.5 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİ VAR

Radyo Marca, Fran Sanchez'in açıklamaları sonrası söz konusu yabancı kulübün Fenerbahçe olduğunu belirtildi. 1.5 milyon euro piyasa değeri olan Mickael Malsa, bu sezon İspanyol ekibinin formasıyla 6 maça çıktı. 26 yaşındaki futbolcunun, Real Valladolid ile 2026 yılına kadar sözleşmesi var.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.