26 Nisan 2024, Cuma

Erdoğan "Maskeleri çıkarın" dedi, profesör kararından dönmedi

Erdoğan

Dün son kez toplanan Bilim Kurulu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı. Konuşma öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısı ile salondaki Bilim Kurulu üyesi profesörler maskelerini çıkardı. Maskesini çıkarmayan tek profesör ise sosyal medyada gündem oldu.

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kurul üyeleri kameralar karşısına geçti. Erdoğan, toplu taşıma ve sağlık kuruluşları hariç tüm kapalı alanlarda maske zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.

 

SADECE BİR KİŞİ MASKESİNİ ÇIKARMADI

Toplantı sonrasında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uyarısı ile salondaki Bilim Kurulu üyelerine maskelerini çıkarması yönünde uyarı yaptı. Ancak bu noktada bir profesörün maskesini çıkarmaması dikkat çekti.

VALİLİKLERE GENELGE GÖNDERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından, İçişleri Bakanlığı kapalı alanda maske zorunluluğunu kaldıran genelgeyi bugün 81 il valiliklerine gönderdi. Toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarının kapalı alanlarında yeni bir karar alınıncaya kadar (günlük vaka sayısı 1.000'in altına düşmesi halinde) maske kullanma zorunluluğuna devam edilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fotoğraf Bilim Kurulu toplantısından! Erdoğan "Maskeleri çıkarın" dedi profesör kararından dönmedi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.