26 Nisan 2024, Cuma

Bakırcılar Odası Hizmet Binası yapımı devam ediyor.

Bakırcılar Odası Hizmet Binası yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş Bakırcılar odası hizmet binası yapımı tüm hızıyla devam ediyor.


Yapımına kısa bir süre önce başlanılan bakırcılar odası hizmet binası 400 metre kare alan üzerine kurulan toplam 1200 metre kare olarak hizmet verecek.

Kahramanmaraş Bakırcılar odası Başkanı Selamet Atlı “2020 yılsonuna bitirmeyi düşündüğümüz binamızı son günlerde Corona Virüsten dolayı uzayacağını düşünüyorum. Çünkü bu bina tüm sektörümüzün destekleri ile yapılmaktadır.

Ziyaretler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz fakat covid 19 dan dolayı esnaflarımızı da rahatsız etmek istemiyoruz. 2020 yılsonuna bitirmeye planladığımız binamızın teslimatı biraz daha uzayacak.

Toplamda 3 katlı olup: idari bina, misafir hane, mescit, kongre salonu, mesleki atölye, ürün sergileme alanı gibi birçok alanlarımız mevcut olacak.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakırcılar Odası Hizmet Binası yapımı devam ediyor. Kahramanmaraş Bakırcılar odası Başkanı Selamet Atlı Kahramanmaraş Selamet Atlı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.