26 Nisan 2024, Cuma

Bakan Soylu açıkladı! 'Eren 7 operasyonunu başlattık'

Bakan Soylu açıkladı! 'Eren 7 operasyonunu başlattık'

İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Kış-7 Sarpkaya Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu’nun başladığını duyurdu.

Yürütülen operasyonda Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 680 personel görevalıyor.

 

Bitlis'te gerçekleştirilen, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla yürütülen operasyonda 38 operasyonel timin görev aldığı ifade edildi. Ayrıca Bakanlık, ‘Eren Kış Operasyonları'nın inançlı ve kararlı olarak başarılı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında 3 terörist etkisiz hale getirildi

 

Bitlis'te gerçekleştirilen Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

 

Bugün başlayan Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında; Bitlis-Merkez ilçe Şeyh Habib kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-İHA ile Hava Kuvvetlerinin desteğinde gerçekleştirilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Bölgede yapılan operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakan Soylu açıkladı! 'Eren 7 operasyonunu başlattık'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.