26 Nisan 2024, Cuma

“Babamın Arkadaşı” Projesiyle Şehit Çocukların Mutluluklarını Paylaştılar

“Babamın Arkadaşı” Projesiyle Şehit Çocukların Mutluluklarını Paylaştılar

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, şehit çocukların “Babamın Arkadaşı” projesiyle mutluluklarını paylaştı.

Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd. Bçvş. Kemal Secenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ile birlikte ''Babamın Arkadaşı” projesiyle Akçalı mahallesindeki şehit çocuklarının mutluluklarını paylaştılar.

2014 yılında Niğde'nin Ulukışla ilçesinde hain terör saldırısı sonucu şehit olan Adil Kozanoğlu'nun ailesi ziyaret edildi. Okul saati geldiğinde, 4.sınıf öğrencileri olan Irmak’ı Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belinay’ı ise Belediye Başkanı Osman Okumuş makam aracı ile Akçalı Şehit Piyade Üst çavuş Ahmet Tündü ilkokulundaki sınıflarına teslim ettiler. Onların bu mutluluklarına vesile olduğumuz için bizler de daha mutlu olduk diyen Belediye Başkanı Osman Okumuş; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi başkanımıza ve yönetimine bu anlamlı projeden dolayı teşekkür etti. Şehitlerimizin kıymetli aileleri, çocukları bizlere emanet. Her zaman onların yanındayız. Bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyoruz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

“Babamın Arkadaşı” Projesiyle Şehit Çocukların Mutluluklarını Paylaştılar Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Babamın Arkadaşı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.