26 Nisan 2024, Cuma

"Dinime hakaret etti" diyerek sevgilisini öldürdü

Yunanistan'a kaçak yollarla giren 22 yaşındaki Pakistanlı kaçak, 17 yaşındaki Yunan sevgilisini "Dinime hakaret etti" diyerek öldürdü.


22 yaşındaki Pakistanlı, Yunanistan'a yasadışı yollarla göç etti. Sığınma başvurusu Yunanistan İçişleri Bakanlığı tarafından reddedilen Pakistanlı göçmen, sınır dışı edilmedi. Pakistanlı kişi Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşamaya başladı. Ardından 17 yaşındaki Nicolette ile tanışan Pakistanlı, genç kızla sevgili oldu. Ancak Nicolette, Pakistanlının kendisine şiddet uyguladığı sebebiyle ilişkiye son vermek istedi.

 

 

GENÇ KIZI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Pakistanlı kaçak, ayrılık isteğini duyunca genç kızı boğarak öldürdü. Adli tıp uzmanları,genç kızın direndiğini, ağzının ve burnunun kapatıldığını, tırnaklarını saldırgana geçirdiğini ancak kurtulmayı başaramadığını belirtti. Yunanistan polisi, 22 yaşındaki Pakistanlı genci için geniş bir güvenlik çemberi içinde polis karakoluna getirdi.

 

"HRİSTİYAN OLMAMI İSTEYİNCE ONU ÖLDÜRDÜM"

Öte yandan ifade veren Pakistanlı, işlediği cinayeti kabul etti ve kendisini şu sözlerle savundu: "İtalya'ya gidip evlenme teklif ettim. O da bana Hristiyan olmamı söyledi. Çok sinirlendim. Ondan nefret ettim. Onu öldürünce derhal Selanik'e gittim, ülkeyi terk etmeyi düşünüyordum. Dinime hakaret etti, bana Hristiyan ol dedi. Onu öldürürken benden özür diledi" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pakistan Yunanistan DÜNYA HABERLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.