19 Mart 2024, Salı

Çöken yolda oluşan çukurun boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Çöken yolda oluşan çukurun boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Sivas’ta dün akşam saatlerinde yol üzerinde meydana gelen göçüğün derinliği gün ağırınca ortaya çıktı, 22 metrelik çukur havadan da görüntülendi.

Olay dün akşam saatlerinde Dedebalı Mahallesi Dedebalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Aksu deresi üzerinde yapılması planlanan köprü için gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Yol üzerinde oluşan, 10 metre çapında 22 metre derinlikteki göçük mahallede korkuya neden oldu. Ekipler çukurun büyüme ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Göçüğü derinliği gün ağırınca ortaya çıktı. Metrelerce derinlikte göçük drone ile havadan da görüntülendi.

Belediye ekipleri göçüğü kapatmak için çalışma başlattı.

 

Mahalle Muhtarı Muhabbet Olgaç, yolun yavaş yavaş çökmeye başladığını dile getirerek, “Burada bir köprü çalışmamız vardı. Daha önceden burada bir tahta köprümüz vardı. O tahta köprüyü kaldırıp Sivas Belediyemiz araçlar için trafiği rahatlatmak adına yeni bir köprü çalışması başlattı. Köprü çalışmasında zaten burasının altının oyuk olduğunu belediye yetkililerimizde şantiyedeki arkadaşlarımızda söylediler. Kontrollü bir şekilde araçlar buradan kaldırıldı. Yavaş yavaş çökme oldu. Gece saat 2'ye kadar da buradaydık. Sivas Belediye Başkanımız, Belediye Başkan yardımcılarımız geldiler burayı ziyaret ettiler. Şu anda da zaten ekiplerimiz çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Sadece su toprağı oymuş toprakta bir boşluk oluşturmuş. O da şimdi kontrollü bir şekilde dolduruluyor. Kaza yok bela yok. Çok şükür herhangi bir tehlike olmadan atlattık. Yetkililere teşekkür ediyorum. Kazasız belasız inşallah köprümüz yapılır. Memleketimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çöken yolda oluşan çukurun boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.