26 Nisan 2024, Cuma

Biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?

Biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?

Mustafa Sarıgül, 8 kişilik dürüm ayran fiyatını görünce isyan etti: Biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?

Gençlerle birlikte dürüm yiyen TDP lideri Sarıgül, 8 kişilik dürüm ayran fiyatının 890 TL olduğunu görünce isyan ederek, "Bu nasıl bir şey, biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

 

890 TL OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

Sarıgül, son paylaşımında gençlerle oturarak onlarla birlikte dürüm yedi. Ancak 8 kişilik dürüm-ayran fiyatının 890 TL olduğunu öğrenen Sarıgül, büyük şaşkınlık yaşadı.

 

 

"BİZ NEREYE GİDİYORUZ ARKADAŞLAR?"

Görüntülerde bu sitemini gençlerle de paylaşan Sarıgül, "8 kişiyiz, dürüm-ayran yiyoruz. Ve çocuklar kaç para biliyor musunuz? 890 lira arkadaşlar. Bu nasıl bir şey, biz nereye gidiyoruz arkadaşlar?" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

TDP Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Partisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.