29 Mart 2024, Cuma

Sokakta gürültü yapan adamı evinin camından ok atarak öldürdü

Sokakta gürültü yapan adamı evinin camından ok atarak öldürdü

İtalya'da Slaco isimli kişi sokakta kutlama yapan bir grubun gürültüsünden rahatsız oldu. Rahatsızlığını dile getiren şahıs daha sonra gruptaki kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenince Slaco, tartıştığı kişiyi göğsünden ok ile vurarak öldürdü.

İtalya'da meydana gelen olayda evinin önünde eğlenen kişilerle gürültü sebebi ile tartışan Evarista Scalco isimli şahıs ile gruptan bir kişi ile sözlü münakaşaya girdi.

 

OKLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

İkilinin arasındaki tartışma kısa sürede alevlenirken, öfkesine hakim olamayan Scalco, evinin balkonundan ok ve yay ile saldırıya geçti. Saldırı sonucu göğsünden vurulan şahıs hayatını kaybetti. O anlar bölgede bulunan bir kişinin kamerasına da yansıdı.

 

"SADECE UYUMAK İSTİYORDUM"

Kısa süre içerisinde gözaltına alınan Scalco'nun ifadesinde "Sadece uyumak istiyordum, uyutmadılar. Duvara işediklerini görünce aklımı oynattım" dediği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İtalya 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.