19 Mart 2024, Salı

Leyla ile Mecnun dizisinin ‘Hırsız Yavuz'u gerçek oldu

Leyla ile Mecnun dizisinin ‘Hırsız Yavuz'u gerçek oldu

İstanbul Zeytinburnu’nda girdikleri evden televizyon çalan 2 şüpheli, kaçarken güvenlik kameralarına yakalandı. Leyla ile Mecnun dizisindeki ‘Hırsız Yavuz’u anımsatan şüpheliler, polis ekiplerince yakalandı.

Olay, 27 Kasım Cumartesi günü 17.30 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 şüpheli daha önceden belirledikleri bir eve girmek için sokağa geldi. Şüphelilerden biri eve girerken, diğer şüpheli sokakta gözcülük yaptı.

 

 

Eve giren şüpheli, bir süre sonra kucağında televizyonla binadan dışarı çıktı. Kucağında televizyonla sokakta hızlıca yürürken güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli, Leyla ile Mecnun dizisindeki ‘Hırsız Yavuz'u anımsattı. Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbar üzerine şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, görgü şahitlerinin ifadesine de başvurdu. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler E.A. ve C.Ö., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 

Caner Sönmez - Selim Bayraktar

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Leyla ile Mecnun dizisinin ‘Hırsız Yavuz'u gerçek oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.