28 Mart 2024, Perşembe

Evde cesetleri bulunan çiftle ilgili yeni detaylar!

Evde cesetleri bulunan çiftle ilgili yeni detaylar!

Evde cesetleri bulunan çiftle ilgili yeni detaylar! Annenin ifadesi kafaları daha da karıştırdı

 

Beylikdüzü'nde bir evde Muhammet Yusuf Tekin ile Duygu Unutmaz'ın cesedi bulundu. Tekin'in sevgilisini öldürdükten sonra intihar ettiği tahmin edilirken olay sırasında gencin evde bulunan anne ve abisinin ifadelerine başvuruldu. Acılı anne, Tekin'in aranması olduğunu ve gece elinde silahla eve döndüğünü bir süre sonra Unutmaz'ın geldiğini söyledi. Annenin, sabah eve girdiğinde oğlu ile genç kızın başlarını yan yana dayayarak intihar edeceklerini söylediklerini dediği de kaydedildi.

 

Dün sabah saat 10.30 sıralarında Kavaklı Mahallesi'nde bulunan bir binanın üçüncü katındaki dairede Muhammet Yusuf Tekin, Duygu Unutmaz'ı silahla öldürdükten sonra intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GECE SİLAHLA EVE GELMİŞ

Polis ekipleri yaptıkları inceleme sırasında olay yerinde bir adet boş kovan bulurken Muhammet Yusuf Tekin'in anne ve ağabeyi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Annesi ve abisinin verdiği ilk ifadede, Muhammet Yusuf Tekin'in aranması olduğunu ve gece elinde silahla eve geldiğini bir süre sonra ise sevgilisi olduğunu öne sürdükleri Duygu Unutmaz'ın yanına geldiğini belirttikleri öğrenildi.

 

BEYLİKDÜZÜ'NDE EVDE 2 CESET BULUNDU

 

İNTİHAR EDECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLER

Annenin, saat 10.30 sıralarında eve girdiğinde oğlu ile genç kızın başlarını yan yana dayayarak intihar edeceklerini söylediklerini kendisinin odadan çıktığında ise silah sesini duyduğunu söylediği kaydedildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken mahalle sakini, "Çocuk kıza, 'Beni istemiyorsan niye geldin' diyor. Sonra kızı çekip vuruyor o sıra kendisi de vuruluyor" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.