29 Mart 2024, Cuma

“İnandığımız yoldan vazgeçmek kişiliğimize yakışmaz.”

“İnandığımız yoldan vazgeçmek kişiliğimize yakışmaz.”

BBP İl Başkanı Fulya Karaca Köse, “İnandığımız yoldan vazgeçmek kişiliğimize yakışmaz.”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş il başkanı Fulya Karaca Köse seçimlerin ikinci tura kalması ile ilişkili olarak basın açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş'ın ilk kadın il başkanı olarak göreve gelen ve zorlu bir dönemin üstesinden gelmeye çalışan Köse, Cumhur İttifakıyla hareket etmekten gurur duyduklarını dile getirdi.

 

2. tur seçimlerine birkaç gün kalmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Köse, rahmetle andığımız Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını kaldığımız yerden mevcut Genel Başkanımız Mustafa Destici ile devam etmekteyiz. İnandığımız yoldan vazgeçmek kişiliğimize yakışmayacağı gibi davamıza sahip çıkmakta bizim görevimizdir. Çıktığımız bu zorlu yolda mücadele etmek partimizin dışında tüm Muhsin Yazıcıoğlu sevenlerinin de mücadelesi olarak görüyorum. Hepimizin rahmetli genel başkanımıza bir borcu olduğunu da unutmamamız gerektiğini vurgulamalıyım. Çünkü genel başkanımız Kahramanmaraş’ta vefat etti. Kahramanmaraş halkına emanet ettiği partimize sahip çıkmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1.turda aldığı yüzde 72 oyla görüyoruz ki ellerinden geleni yaptılar. Bu oran bize yeterli mi? Tabi ki yeterli değil… İnşallah 2.turda bu oranı daha üste taşıyacağız.

Büyük Birlik Partisi 29 Ocak 1993 yılında kurulan bir partidir. Birçok parti kurulduğu yılı devirmeden saf dışı kalmıştır. Hepimiz bunlara şahidiz. BBP’nin ise tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen kimseye minnet etmeden yoluna, davasına devam eden bir partidir. Tarih bunu gözler önüne sermektedir. 14 Mayıs seçimlerinde iki kutuplu siyasi atmosfere dönüşmüş olup, seçmenin milli beka bilincinden dolayı AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakıyla yol yürümeyi tercih etmiştir. Seçim sürecinde il başkanlığı olarak göreve getirilmek münasebetiyle ben de bu yolda gayretlerim ve zorluklara rağmen il teşkilatı olarak çalışmalarımızı yaptık. Halkımızın teveccühü ile 2. tur seçimlerine kaldık. Ve bu turu da inşallah yeni bir zaferle sandıklardan çıkacağız. Bu zihniyetten inşallah kurtulacağız. Siyasi tercihleriniz ne olursa olsun biz her zaman halkımızın yanınızdayız. Deprem bölgesindeki zorlukların ne derecede olduğunu çok iyi biliyoruz. Halkımız bu konuda gereken cevabı sandıkta verecektir.

 

“Depremzedelere karşı yapılanları kınıyorum”

 

 

Köse, 28 Mayıs’ta sandığa giderek tercihte bulunacak tüm kardeşlerimden, şu soruları kendilerine samimiyetle sormalarını istirham ediyorum. Seçimden önce bedava ev vaat edip sonrasında depremzedelerimizi misafir oldukları yerlerden atmaya kalkanlara itibar edilir mi? Ne bürokratik ne de siyasi hayatında ülkeye hiçbir hayrı dokunmayan bir şahıstan bu millete fayda gelir mi? Sen depremzedelerin oy tercihini nasıl olur da kişisel bir husumete çevirirsin. Biz ayrım yapmadan, ayrıştırmadan herkese kucak açarken, kendini bilmez bazı gruplar depremzedelerin oylarını eleştirip yapılan yardımların doğru olmadığını dile getirip, hakaret yağmuruna tutuyorlar. Birkaç kişinin yapmış olduğu hatayı tüm bölgeye, şehre bağlamak yanlış ve mesnetsiz bir tutumdur. Doğru bulmuyor ve kınıyorum.

 

Ülkemizi AK Parti değil de başka bir parti yönetmiş olsaydı, bu gibi durumda “siz şu partiye oy verdiniz, size yardım yok mu?” diyeceklerdi. Bu gibi olumsuzlukları gözler önüne sererek ve parti ayrımı yapmadan Pazar günü herkesi sandıkta bizim yanımızda yer almalarını istiyoruz.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş il başkanı Fulya Karaca Köse Kahramanmaraş Fulya Karaca Köse Cumhur İttifakı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.