25 Nisan 2024, Perşembe

Depremzedeler oyları yüzüne kaldıkları otelden atıldı

Depremzedeler oyları yüzüne kaldıkları otelden atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 14 Mayıs seçimlerinde Ak Partinin deprem bölgesinde oy oranını artırmasıyla depremzedelere karşı kin besleyerek konakladıkları otelden çıkmaları için uyarıda bulundu.

Depremzelerin çıkmaları için duyuru yayınlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, en kısa sürede otelin hizmetinin kapatılacağını söyledi.

Konu üzerine duyarsız kalmayan ve tepki gösteren Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş eski İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci ise tepkisini sosyal medyada dile getirerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulundu.

Kahveci, “Haydi seferber olalım vatandaşlarımızı bu zihniyete mecbur bırakmayalım!” dedi.

Tekirdağ'da Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen depremzedelerin, seçimlerin ardından bulundukları otelden çıkarılma süreci gündemde tartışmalara neden oldu. Depremzedeler, depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan konaklama hizmetiyle geçici olarak bir otele yerleştirilmişti. 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi depremzede vatandaşları konakladıkları otellerden çıkarmak için duyuru bildirisi yayımladı. Kahveci ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Kahveci, belediyenin depremzede vatandaşları otelden çıkarma kararına tepki göstererek, "Yazıklar olsun sizin siyasetinize, sizin insanlığınıza!" dedi.

“YAZIKLAR OLSUN!”

Konuyla ilgili sosyal medyasında çağrıda bulunan önceki dönem MHP Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Ahmet Kahveci, "CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Depremzede vatandaşlarımızın deprem bölgesindeki siyasi tercihlerinden dolayı Tekirdağ’da konakladıkları otellerden çıkarılma ve geri gönderilme kararına karşılık olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak bu vatandaşlarımıza sahip çıkın ve kucak açın. Organizasyonu siz sağlayın bizlerde gerekirse vatandaşlarımızı sağlam evlerimizde misafir edelim benim kapımda gönlümde deprem mağduru vatandaşlarımıza açıktır, eminim ki benim gibi düşünen birçok hemşehrimiz çıkacaktır. Başımızın üzerinde yerleri vardır. Haydi seferber olalım vatandaşlarımızı bu zihniyete mecbur bırakmayalım! Kendilerine oy vermedi diye deprem mağduru vatandaşlarımıza bugün muhalefet iken bunu yapan bu kör zihniyet yetki eline geçerse(!) neler yapmaz ki! Yazıklar olsun sizin siyasetinize sizin insanlığınıza!!!" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Hüseyin Vahit Demiröz seçim Ahmet Kahveci Tekirdağ Kahramanmaraş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.