25 Nisan 2024, Perşembe

“Büyük sorumluluk üstleniyoruz”

“Büyük sorumluluk üstleniyoruz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Bülent İspir, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimine ilişkin “Büyük sorumluluk üstleniyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kahramanmaraş’tan birinci sıra milletvekili adayı olan İspir, Cumhur İttifakı içinde yer alsalar da kendi milletvekili listeleri ile seçime gideceklerini dile getirdi.

 

Son yüzyılın en büyük depremlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum, diyen İspir, açıklamasında:

Halkımızın partimizde yoğun teveccühü var. Bizde bunu boşa çıkarmayacağız.

“15 Temmuz hain darbe girişiminden itibaren, bu girişimi boşa çıkaran necip milletimizin sahada oluşturduğu ittifak daha sonra Cumhur İttifakı’na dönüştü. BBP olarak bu doğal ittifak içinde tabanımızın da yönlendirmesi ile yerimizi aldık. Geçtiğimiz beş yıl boyunca da gerektiğinde uyarı görevlerimizi de yaparak, Türkiye’nin yararına bulduğumuz her icraata destek verdik. Bu seçimlerde ittifak içinde fakat kendi milletvekili listelerimizle seçimlere girme kararı aldık. Saha çalışmalarında partimize yoğun bir teveccüh söz konusu, ilk defa mevcut seçim yasası gereğince baraj sorunu olmadan, oy oranlarımıza da yansıması için bu kararı aldık. Başta Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici olmak üzere bütün parti teşkilatımız olarak büyük sorumluluk üstleniyoruz. Bu sorumluluk hem tarihi bir seçimin Türkiye Yüzyılının inşası ve bölgedeki yaraların hızla sarılması sorumluluğu hem de partimizin kendi kurumsal kimliği ile bu tarihi süreçlere katkı sağlama sorumluluğudur. Ben de bu bilinçle imkân ve birikimlerimle kendi memleketimden katkı sağlamak üzere yola çıktım.”

‘Hep birlikte başaracağız’

“Kahramanmaraş’ın, rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da şehadete yürüdüğü yer olması itibariyle bütün partililerimizin gönlünde ayrı bir önemi var. Bu seçimlerde Kahramanmaraş’tan aday olarak olmak benim için ayrı bir öneme sahip. Partimiz ve bireysel olarak temel amacımız, rahmetli genel başkanımıza hain pusu kuranların en ağır şekilde cezalandırılması ve adaletin tecellisinin sağlanması olacaktır. Bütün imkanlarımızla devletimizin kurumlarına bu konuda gerekli desteğimizi vererek daha güçlü olmasında destekçi olacağız.”

 

Asrın felaketinin üstesinden birlikte geleceğiz

“11 ili kapsayan deprem felaketinde 50 binin üzerinde can kaybı yaşandı. Üzücü ve asla unutulmayacaktır. Fakat o kadar güçlü bir milletiz ki bu yaralarımızın da üstesinden geleceğiz. Acılarımızı unutmak değil acılarımızdan güçlenerek ayağa kalkmaktır. Dilimiz ortak olduğu kadar acılarımızda ortaktır. Bu felaketten acısı olan vatandaşlarımıza baş sağlığı, yarası olanlara acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu süreçte özellikle başta doğup büyüdüğüm şehir Elbistan olmak üzere tüm Kahramanmaraş'lı hemşerilerimizin desteğine çok güveniyorum. Allah utandırmasın”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bülent İspir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Bülent İspir Kahramanmaraş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.