25 Nisan 2024, Perşembe

BBP’nin Aday Tanıtımı yapıldı

BBP’nin Aday Tanıtımı yapıldı

Büyük Birlik Partisi’nin milletvekili adaylarına yönelik tanıtımı dün gerçekleşti. Özel törende partinin seçim beyannamesi de açıklandı.

BBP 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent İspir Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısına Kahramanmaraş milletvekili adaylarıyla katılım sağlayarak seçim startını vermiş oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdeki sonucun gelecek yüzyılı şekillendireceğini vurgulayan Destici, seçimde tam bağımsız bir Türkiye için mücadele edenlerle, emperyalizmin bölgedeki planlarının bir parçası olmaya gönüllü olanların karşı karşıya geleceğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısına 81 ildeki milletvekili adayları katıldı.

 

Büyük katılım ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Elbistan’da doğup büyüyen Kahramanmaraşlı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı ve 1. Sıra milletvekili adayı İspir, katılımın yoğun olduğunu bu süreçte halkın kendilerine olan inancının ön sıralarda olduğunu ifade etti.

 

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bülent ispir kahramanmaraş bbp büyükbirlikpartisi elbistan seçim milletvekili adayı Bülent ispir

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.