29 Mart 2024, Cuma

Marmaris'te aniden ortaya çıkan köpekbalığı panik yarattı

Marmaris'te aniden ortaya çıkan köpekbalığı panik yarattı

Marmaris'te aniden ortaya çıkan köpekbalığı panik yarattı, vatandaşlar kafasına paspasla vurdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde köpekbalığı paniği yaşandı. Köpekbalığını fark eden vatandaşlar, ellerine aldıkları yer silme paspasıyla köpekbalığının kafasına vurdu. Köpekbalığı aldığı darbelerin ardından bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.

Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki Hurgada kentinde girdiği denizde köpek balığının saldırısına uğrayan kadının önceki gün yaşamını yitirmesi, köpekbalıklarıyla ilgili endişeleri artırdı. Bugün Marmaris'ten gelen bir haberise bölgede panik yarattı.

 

ANİDEN ORTAYA ÇIKTI

ABC'nin özel haberine göre Türkiye'nin gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Muğla Marmaris'te görülen köpekbalığı aniden ortaya çıktıktan sonra kıyıya kadar geldi ve daha sonra ise insanlara çok yaklaştı. Bu sırada ise denizdeki vatandaşlardan biri, elindeki paspasla görüldü.

 

KAFASINA PASPAS VURULARAK UZAKLAŞTIRILDI

Vatandaş, elindeki uzun paspası köpekbalığına doğru uzattıktan sonra kafasına vurdu. Köpekbalığı da kafasına aldığı darbenin ardından hızlıca denizin derinliklerine doğru kaçtı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Marmaris Muğla

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.