27 Nisan 2024, Cumartesi

Eli kelepçeli halde camda camda buldular

Eli kelepçeli halde camda camda buldular

Komşular zihinsel engelli genci eli kelepçeli halde camda fotoğraflayınca polisler hemen harekete geçti

 

İstanbul Büyükçekmece'de yüzde 90 zihinsel engelli raporu olan 22 yaşındaki gencin komşuları tarafından eli kelepçeli şekilde camdan fotoğrafının çekilmesi üzeri polis ekipleri harekete geçti. Zihinsel engelli oğluna kötü davrandığı iddia edilen anne gözaltına alındı.

 

Büyükçekmece'de yüzde 90 zihinsel engelli 22 yaşındaki oğlunun elini kelepçelediği ve kötü davrandığı iddia edilen kadın gözaltına alındı.

 

ELİ KELEPÇELİ ŞEKİLDE CAMDAN FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Olay, Mimaroba'da yaşandı. İddiaya göre yüzde 90 zihinsel engelli raporu olan oğlu E.Ö.'ye kötü davranan Gönül A., oğlunun ellerini de kelepçeledi. Dün komşuları tarafından eli kelepçeli şekilde camdan fotoğrafı çekilen E.Ö. için Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

 

ANNE GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, savcılık talimatıyla anneyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Gönül A., emniyete götürülürken görüntülenmemek için kendisinin ve çocuğunun yüzünü kapatmaya çalıştı. Kadının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Büyükçekmece 3. Sayfa Yaşam Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.