20 Nisan 2024, Cumartesi

3 gün sürecek

3 gün sürecek

Ankara son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesiyle karşı karşıya! Mansur Yavaş uyardı, 3 gün sürecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, günlerdir sağanak yağış ile mücadele eden Ankaralılara önümüzdeki günler için kritik uyarılarda bulundu. Yavaş, "3 gün boyunca ve özellikle cumartesi günü meydana gelmesi beklenen son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesine karşı korunmayı önemle rica ederim" ifadelerini kullandı.

 

Günlerdir sağanak yağış ve sel felaketi ile boğuşan Ankaralılar için önümüzdeki bir kaç gün de zorlu geçecek. Kentle ilgili son uyarı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.

 

ÖZELLİKLE CUMARTESİ GÜNÜNE DİKKAT

Ankaralılara sosyal medya hesabından yeni yağışlar ile ilgili önemli uyarılarda bulunan Yavaş, "Değerli hemşehrilerim, önümüzdeki 3 gün boyunca ve özellikle cumartesi günü meydana gelmesi beklenen son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesine karşı tedbir almanızı önemle rica ederim. Belediyemiz ilgili tüm ekipleri ile teyakkuz halinde olacaktır. İhbarlarınızı Başkent 153 hattından bize bildirebilirsiniz" dedi.

 

Ankara son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesiyle karşı karşıya! Mansur Yavaş uyardı, 3 gün sürecekBelören Dağı mevkiinde hortum oluştu

 

CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Başkent'te birkaç gündür etkili olan sağanak nedeniyle birçok ilçede taşkınlar yaşandı. Cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Geçtiğimiz gün, Sincan ilçesindeki Belören Dağı mevkiinde ise hortum oluştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ankara Merkez Mansur Yavaş Yaşam Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.