28 Mart 2024, Perşembe

Son takım oldu

Son takım oldu

Son Dakika: Bodrumspor'u 2-1 mağlup eden Pendikspor, Süper Lig'e yükselen son takım oldu

Spor Toto 1. Lig Play-off final maçında Bodrumspor'u 2-1 mağlup eden Pendikspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

 

Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Spor Toto 1. Lig Play-off final maçında Pendikspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Heyecan seviyesi yüksek olan mücadeleyi Pendikspor, 2-1 kazanarak Süper Lig'e çıkmayı başardı.

 

PERDEYİ REGATTIN AÇTI

Maça hızlı başlayan Pendikspor, 29'uncu dakikada Regattin'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

 

 

THURAM SAHNEDE

Regatti'nin penaltı golünden sonra vitesi daha da arttıran İstanbul temsilcisi, 31'inci dakikada Thuram'ın kaydettiği golle durumu 2-0'a getirdi.

 

 

HASAN KENDİ AĞLARINI BULDU

İlk yarının son anlarında farkı azaltmak isteyen Bodrumspor, 39'uncu dakikada rakip oyuncu Hasan Hatipoğlu'nun ters vuruşunda kendi ağlarını bulmasıyla farkı 1'e indirdi. Durum 2-1.

 

 

SÜLEYMAN KIZARDI

İkinci yarıda oyuna ortak olmak isteyen Bodrumspor'da rakibinin bacağına basan Süleyman, 62'inci dakikada direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

 

SÜPER LİG'E ÇIKAN SON TAKIM PENDİKSPOR OLDU

Rakibi Bodrumspor'u 2-1 mağlup eden Pendikspor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başaran 3'üncü ve son takım oldu.

 Akhisarspor, Okan Buruk ile yollarını ayırdı  Akhisarspor, Okan Buruk ile yollarını ayırdı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Pendikspor Spor Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.