28 Nisan 2024, Pazar

Rekabet bitmek bilmiyor!

Rekabet bitmek bilmiyor!

Rekabet bitmek bilmiyor! Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Lozano için kapışacak

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray Napoli'de forma giyen Meksikalı oyuncu Hirving Lozano ile ilgileniyor. 27 yaşındaki futbolcunun hangi takıma transfer olacağı ise merak konusu.

 

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, sağ kanat transferi için aynı isme yöneldiler. Ezeli rakipler, Napoli'de forma giyen sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano'yu gündemine aldı.

 

AYNI İSME TALİP OLDULAR

İspanyol basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe ve Galatasaray, Napoli forması giyen 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hirving Lozano ile ilgileniyor.

 

İSMAİL KARTAL İSTİYOR

Kadrosuna Dusan Tadic'i katan Sarı-lacivertliler, Napoli forması giyen Lozano'yu takip ediyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sağ kanat bölgesine bir transfer daha istemesi sonucu Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulundurduğu Lozano için hamle yapması bekleniyor.

 

GALATASARAY'DA İLGİLENİYOR

Öte yandan şampiyonluk yolunda sağlam kadro kurmak isteyen ve Milot Rashica ile henüz anlaşamayan sarı-kırmızılılarda Lozano için devrede.

 

LOZANO NAPOLİ'DE KALMAK İSTİYOR

Haberde, İtalya'da mutlu olan Lozano'nun takımda kalmak istediği belirtildi. 27 yaşındaki oyuncunun şu an için herhangi bir transfer görüşmesi yapmayı planlamadığı ifade edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.