19 Nisan 2024, Cuma

Oy pusulasına not yazan taraftara tepki

Oy pusulasına not yazan taraftara tepki

Oy pusulasına not yazan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarına tepkiler çığ gibi

Takım taraftarlarından bazıları tıpkı ilk tur seçiminde olduğu gibi 2. turda da oy pusulalarına not yazdı. Bir Fenerbahçe taraftarının "Şampiyon Fenerbahçe" ve bir Galatasaray taraftarının oy pusulasına "Mauro Icardi" yazması tepki çekti. Sosyal medyada taraftarlar geçersiz oy kullandığı için eleştirildi.

 

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başına gitti. Takım taraftarlarının sosyal medyada paylaştığı oy pusulaları ise tepki çekti.

 

TARAFTARLAR OY PUSULASINA YAZI YAZDI

Bir Fenerbahçe taraftarının oy pusulasına, "Şampiyon Fenerbahçe" yazdı. Galatasaray'a gönül veren bir taraftarın oy pusulasında ise Mauro Icardi yazarak, mührü ismin altına vurduğu görüldü.

 

ELEŞTİRİ ALDILAR

Sosyal medyada fotoğrafların sahibi kullanıcılar sert sözlerle eleştirildi. Oy pusulalarına yazılanları görenler, paylaşımın doğru örnek olmadığını belirtirken, taraftarlara geçersiz oy kullandığı için tepki gösterdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.