27 Nisan 2024, Cumartesi

Hakemi dövmüştü! Öldürüldü

Hakemi dövmüştü! Öldürüldü

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki amatör futbol liginden bir oyuncu, maç sırasında hakeme yönelik şiddetli saldırısından sonra başına ateş edilerek öldürüldü.

Olay, Tapón'un takımı olan La Cortada ve El Rejunte arasında gerçekleşti. Hakeme saldıran futbolcu olaydan kısa bir süre sonra kafasına ateş edilmiş halde ölü olarak bulundu.

 

HAKEME SALDIRDIKTAN SONRA ÖLDÜRÜLDÜ

Buenos Aires'teki amatör bir futbol liginden bir oyuncu, geçtiğimiz hafta sonu bir maç sırasında hakeme yönelik şiddetli saldırıdan dolayı kasten adam öldürmeye teşebbüsle suçlandıktan kısa bir süre sonra başına ateş edilmiş halde ölü bulundu.

 

CESEDİ TREN İSTASYONUNA ATTILAR

Buenos Aires polisi Salı günü yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Williams Alexander Tapón'un cesedinin, Arjantin başkentinin güneyindeki bir banliyödeki evine birkaç blok mesafedeki bir tren istasyonunun yakınında bulunduğunu söyledi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Arjantin Futbol Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.