27 Nisan 2024, Cumartesi

Beşiktaş'ta geri sayım başladı!

Beşiktaş'ta geri sayım başladı!

Beşiktaş'ta adale sakatlığı yaşayan Cenk Tosun'un yaklaşık 1 ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.


 

Adale sakatlığı yüzünden A Milli Takım kadrosuna davet edilmeyen Cenk Tosun, Beşiktaş'ın 27 Temmuz ve 3 Ağustos'ta oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

 

Cenk Tosun, İstanbul'da gerçekleşecek ve yurt dışında yapılacak hazırlık kamplarını büyük ölçüde tedavi ve bireysel çalışmalarla geçirecek. Yıldız futbolcu yaklaşık 1 ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

 

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ KARNESİ

 

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 34 resmi maça çıkan Cenk Tosun, toplam 2099 dakika süre aldı ve 18 gol, 8 asistle takımına katkıda bulundu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

cenk tosun beşiktaş süper lig

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.