25 Nisan 2024, Perşembe

Zafer Partisi'nde deprem!

Zafer Partisi'nde deprem!

Zafer Partisi Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı Suat Aydın, adaylıktan çekildiğini ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa açıklamasında partinin genel başkanı Ümit Özdağ'ı eleştiren Aydın, "Herkes birilerini kandırıyor. Birileri Türk milletini kandırıyor. Biz size inandık ama inandığımız Ümit Özdağ ile bugünkü Ümit Özdağ çok farklı" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken Zafer Partisi Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı Suat Aydın, düzenlediği basın toplantısında çekildiğini ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

 

HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI

Aydın, kendisi hakkında ortaya atılan milletvekili olmaya uygun şartları taşımadığı ve sicilinin bozuk olduğu gibi söylemlerin iftira olduğunu öne sürdü. Atanan yeni il başkanının kendisini yok saydığını ve milletvekili sıralamasında liyakate uyulmadığını dile getiren Aydın partisinden istifa edip milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıkladı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'I BOMBALADI

Zafer Partisi'nin kurulma aşamasındaki kararların istişare edilerek alındığını fakat şu anda aynı şekilde yapılmadığını vurgulayan Aydın, "Emeklerimi hiçe sayan sayın genel başkan Ümit Özdağ, Türk milletine yalan söylemekten, Atatürk'ü kullanıp Türk gençliğinin umudu olup da Türk gençliğini kullanmaktan vazgeçin. Yazık bu Türk insanına kandırıla kandırıla bir hal olduk. Herkes birilerini kandırıyor. Birileri Türk milletini kandırıyor. Biz size inandık ama inandığımız Ümit Özdağ ile bugünkü Ümit Özdağ çok farklı" şeklinde konuştu.

 

Zafer Partisi'nde deprem! Birinci sıra adayı Özdağ'ı bombalayıp istifa etti

 

"BOZKURT GİBİ DURMAYI HER ŞEYDEN ÖNCE TUTARIM"

Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: "Zafer Partisi ile çıktığım, ailemi, evladımı, işimi ihmal edip, vatan için çıkılan bu doğru ve haklı yolu yoldan çıkıp rantiye, şantiye hesapları yapanlar ile Hürrem Sultanlarla, Pargalı İbrahimlerle dolan Zafer Partisi'nden istifa ediyorum ve milletvekilliği adaylığımdan vazgeçiyorum. Ben onurumla yaşamayı, bozkurt gibi durmayı her şeyden önce tutarım. Bizim derdimiz ülkemizden doğru söyleyip, arkada yanlış işler yapanlar ile yol yürümeyi kendime ar sayarım. 'Kula minnet eylemem rızkı veren Allah'tır' sözünü dilden değil kalpten söylerim."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zafer Partisi Milletvekili Aydın Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.