28 Nisan 2024, Pazar

Yolcu otobüsünde pet şişeye idrarını yapan yabancı uyruklu şahıs araçtan atıldı

Yolcu otobüsünde pet şişeye idrarını yapan yabancı uyruklu şahıs araçtan atıldı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir şahıs, otobüste seyahat eden kadın ve çocukların gözleri önünde pet şişeye idrarını yaptı. Yolcuların tepki gösterdiği şahıs ve arkadaşı şoför tarafından otobüsten atıldı. Otobüsteki yolculardan biri o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydetti.

İstanbul'da bir yolcu otobüsünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Yabancı uyruklu bir şahıs seyir halindeki otobüste kadın ve çocukların gözleri önünde pet şişeye idrarını yaptı.

 

GÖZLERDEN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞTI AMA...

Olayı fark eden yolcuların çok sert tepki gösterdiği şahıs, arkadaşının yanına oturarak gözlerden uzaklaşmaya çalışsa da durum muavine bildirildi.

 

 

ŞOFÖR TARAFINDAN OTOBÜSTEN ATILDI

Pet şişeye idrarını yapan yabancı uyruklu şahsı işaret eden vatandaşların tepkisi üzerine olay yerine gelen şoför, kolundan tuttuğu şahıs ve arkadaşını araçtan attı.

 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Otobüsteki yolculardan biri tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Yaşananlara tepki gösteren kullanıcılar, eleştirilerini yaptıkları yorumlarla gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sosyal Medya İstanbul Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.