27 Nisan 2024, Cumartesi

Yok artık Ankaragücü!

Yok artık Ankaragücü!

Yok artık Ankaragücü! 3 büyüklerin ağzını açık bırakacak transfer için operasyon başladı

 

MKE Ankaragücü, Paris Saint-Germain'den Julian Draxler'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray ile de adı anılan dünyaca ünlü futbolcu için Ankara temsilcisinin ciddi bir hazırlık içinde olduğu belirtildi.

 

Geçen sezonu Benfica'da kiralık olarak geçiren PSG'li futbolcu Julian Draxler için MKE Ankaragücü devrede. Süper Lig ekibi, Alman yıldızı kadrosuna katmak için ciddi bir çaba içerisinde.

 

GEÇEN SEZON 2 GOL ATTI

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Draxler için Suudi Arabistan ekibi El-Fateh de ilgileniyor. Geçen sezonu Benfica'da kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki futbolcu, burada toplam 18 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

 

MORUTAN DA LİSTEDE

Ankaragücü'nün ayrıca Olimpiu Morutan için de girişimleri olduğu iddia edildi. Adı Konyaspor ile anılan Rumen futbolcunun ilk tercihi ise geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği Pisa'nın formasını giymek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Paris Saint Germain MKE Ankaragücü Julian Draxler Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.