20 Mayıs 2024, Pazartesi

 Yılmaz Özdil, 'Muharrem İnce şerefsizler toplantısına mı geldi acaba?'

 Yılmaz Özdil, 'Muharrem İnce şerefsizler toplantısına mı geldi acaba?'

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Muharrem İnce'nin 'Bunu yaptı diye yazan şerefsiz oğlu şerefsizdir' sözlerine, 'Babamın cenaze törenine niye geldi acaba, şerefsizler toplantısına mı?' şeklinde cevap verdi.

 

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, CHP'nin seçimi kaybeden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ''Bunu yazan şerefsiz oğlu şerefsizdir'' sözlerine bugünkü yazısında cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'ne röportaj veren Muharrem İnce, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in, Muharrem İnce’nin iktidar tarafından tek rakipmiş gibi konumlandırılıp, Akşener ve Temel Karamollaoğlu’nun oyunun dışında bırakmaya çalıştığı, ve Anadolu Ajansı ile ilgili iftiralarına yönelik "Bunu yapan şerefsizdir. Yaptı diye yazan Şerefsiz oğlu şerefsizdir'' dedi.

İnce'nin bu sert çıkışının ardından Özdil, bugünkü yazısında İnce'ye cevap verdi.

ŞEREFSİZLER TOPLANTISINA MI GELDİN?

Özdil, bugünkü yazısında İnce'ye adeta ateş püskürdü. Muharrem İnce'yi sadece babasının cenaze töreninde gördüğünü söyleyen Özdil, ''Bugüne kadar babama, anneme, aileme dil uzatacak kadar küçülen, buna yeltenecek kadar alçalan olmadı. Muhalefetteyken bile böyleyse, kazandığında neler olacaktı diye düşünüyor insan. Ve tabii şunu da düşünmeden edemiyor… Babam şerefsizse, ben şerefsizin oğlu şerefsizsem, babamın cenaze törenine niye geldi acaba, şerefsizler toplantısına mı?'' ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu'ndan 24 Haziran hezimeti sonrası ikinci açıklama Kılıçdaroğlu'ndan 24 Haziran hezimeti sonrası ikinci açıklama

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0


Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.