27 Nisan 2024, Cumartesi

Yılda 2 milyon euro kazanacak

Yılda 2 milyon euro kazanacak

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic'in maaşı belli oldu. Sarı-lacivertli takımdan yıllık 1.8 milyon euro alacak olan Hırvat eldiven, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Livakovic'in maaşı bonuslarla birlikte senelik 2 milyon euroyu bulacak.

Dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen ve Fenerbahçe'ye transfer olan Dominik Livakovic, sarı-lacivertli takımdan senelik 1.8 milyon euro maaş alacak.

 

 

SENELİK 1.8 MİLYON EURO MAAŞ

Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Dominik Livakovic'in sözleşme detayları ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerle 5 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat eldiven, senelik 1.8 milon euro kazanacak.

 

 

BONUSLARLA BERABER 2 MİLYONU BULACAK

Son yıllardaki performansıyla adından söz ettiren 28 yaşındaki başarılı eldiven Livakovic'in maaşı bonuslarla birlikte senelik 2 milyon euroyu bulacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dominik Livakovic Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.